Αναγνώστες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

MUA HAUL!

Γεια σας κοριτσάρες! Τι κάνετε?


Λοιπόν...η εταιρία MUA έχει μέχρι τις 4 Ιουνίου προσφορά στα 3 προϊόντα το ένα από αυτά (το φθηνότερο) δωρεάν και έτσι είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να παραγγείλω κάποια πραγματάκια που ζαχάρωνα καιρό τώρα. Ναι...μόνο που κάτι η ποικιλία προϊόντων και αποχρώσεων κάτι οι χαμηλές τιμές κάτι η προσφορά...ξέφυγα λιγάκι. Τα προϊόντα δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω παρά μόνο μια ή δύο φορές οπότε δεν έχω σχηματίσει πλήρη άποψη.
Κατ'αρχήν οι μάσκαρες της μιας λίρας. Μόλις είδα τα χρώματα ξετρελάθηκα.Από όσο τις έχω φορέσει έως τώρα δεν είναι μια μάσκαρα που θα την έβαζα για όγκο ή μήκος. Με μία στρώση όμως πάνω από την μαύρη σας μάσκαρα δημιουργούν ένα πολύ ωραίο εφέ χρώματος. H διαφανής είναι πάρα πολύ χρήσιμη επίσης για να στρώνετε τα φρίδια σας.

Τα liquid eyeliner. Και αυτά της μίας λίρας. Υπέροχα χρώματα με πολύ καλή απόδοση. Για να πω την αλήθεια δίστασα λιγάκι γιατί είχα ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια για την χρωματική τους απόδοση. Ευτυχώς όμως που τα αγόρασα καθώς η χρωματική τους απόδοση είναι πολύ καλή αν τα ανακινήσεις πριν την εφαρμογή. Το applicator είναι πλαστικό που ξέρω ότι κάποιες δεν τις βολεύει όμως προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.

Pro Base conceal and brighten kit. Είναι ένα κουτάκι όπως φαίνεται στην φωτογραφία το οποίο περιέχει μια κρέμα κάλυψης ατελειών, concealer και highliting cream για ένα άψογο τελείωμα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη για να είμαι ειλικρινής οπότε δεν ξέρω κατά πόσο καλυπτικό είναι.

Pro Base complexion kit. Είναι μια αρκετά μεγαλούτσικη, θα έλεγα, κασετίνα που περιέχει foundation, concealer και highliting cream. Στην ίδια γραμμή με το προηγούμενο υπόσχεται καλή κάλυψη με ένα αψεγάδιαστο τελείωμα. Περιέχει επίσης ένα μικρό σφουγγαράκι κι ένα πινελάκι καθώς και καθρεφτάκι σε αντίθεση με το προηγούμενο που περιείχε μόνο καθρεφτάκι.Ούτε αυτό το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.

Primers. Tα δυο αυτά primer είναι της σειράς undress your skin και matte perfect αντίστοιχα. Πάρα πολύ ωραία primers. Ειδικά για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες όπως η δική μου είναι ιδανικά γιατί κρατάνε μακριά και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας για ώρες. Το μόνο αρνητικό που θα τους έβρισκα είναι το μικρό τους μέγεθος.

Highliting powder. Την ζαχάρωνα καιρό και επιτέλους την πήρα! Είναι υπέροχη. Έχει πολύ διακριτικό shimmer και απλώνεται πολύ εύκολα δίνοντας μια γυαλάδα υγείας στο πρόσωπο χωρίς να φαίνεται too much. Απλά την λατρεύω.

Τέλος οι παλέτες της MUA. Όχι μια, όχι δύο αλλά έξι. Μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα αλλά δεν μπορούσα να τους αντισταθώ! Πολύ καλή χρωματική απόδοση, τα χρώματα είναι σταθερά και κρατάνε αρκετές ώρες.Α! και τεράστια γκάμα χρωμάτων φυσικά! Περιέχουν και ένα πινελάκι το οποίο προσωπικά είναι για τα σκουπίδια καθώς δεν κάνει για τίποτα.

 Με την σειρά από αριστερά προς τα δεξιά είναι
1η σειρά: poptastic και undressed
2η σειρά: dusk til' dawn και heaven and earth
3η σειρά: undress me too (το απόλυτο dupe της naked2 by urban decay) και glitterball
Οι παλέτες περιέχουν και ματ, και σατινέ καθώς και μεταλλικές αποχρώσεις.

Αυτή ήταν λοιπόν η στιγμή αδυναμίας μου. Ξέρω ξέφυγα αλλά άξιζε.

Μέχρι το επόμενο post φιλάκια και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου