Αναγνώστες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συμβουλές για online shopping

Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά συνειδητοποιούμε πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει η οικονομική κρίση στις τσέπες μας. Οι τιμές τσουχτερές και για να αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε πρέπει να χώσουμε το χέρι βαθιά στην...άδεια σχεδόν τσέπη. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν ανακάλυψα τον υπέροχο κόσμο του online shopping και τις απίστευτες τιμές του. Παρακάτω θα σας πω για μερικά από τα αγαπημένα μου site για online shopping για καλλυντικά καθώς και πληροφορίες. Κι επειδή κάποιες από εσάς μπορεί να μην διαθέτετε την δυνατότητα της πληρωμής μέσω paypal ή πιστωτικής θα αναφέρω και sites που λειτουργούν και μέσω αντικαταβολής!

-Ένα πολύ ωραίο κατάστημα που ανακάλυψα πρόσφατα είναι το super save (http://www.supersave.gr). Ελληνικό online κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από είδη καθημερινής χρήσης σε τιμές πιο φθηνές από τα κανονικά καταστήματα. Σε αυτό βρήκα και το φανταστικό λιπ μπαλμ της Vaseline που το έψαχνα παντού, και σε πολύ οικονομική τιμή! Δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής (το γνωστό μας paypal), αντικαταβολής και κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης. Ένα έξτρα είναι το γεγονός πως διαθέτει και τηλεφωνικές παραγγελίες καθώς και παράδοση Σάββατα κι επείσης δωρεάν μεταφορικά πάνω από ένα ποσό αγορών.

-Άλλο ένα ελληνικό κατάστημα είναι το ofarmakopoiosmou (http://www.ofarmakopoiosmou.gr/). Το κατάστημα αυτό είναι σαν ένα online φαρμακείο. Δεν εμπορεύεται φάρμακα αλλά όλα τα είδη προσωπικής φροντίδας, κρέμες και καλλυντικά θα βρίσκατε σε ένα κανονικό φαρμακείο. Σε αυτο θα βρείτε για παράδειγμα εταιρίες όπως Korres, Lierac, Avene, La Roche Posay κτλ Οι τιμές του είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτές των φαρμακείων κι επίσης κάνει και περιστασιακές προσφορές σε διάφορα προϊόντα κάνοντάς τα ακόμη πιο ακαταμάχητα! Τρόποι πληρωμής πολλοί: πιστωτική,paypal,αντικαταβολή,κατάθεση σε λογαριασμό, ακόμη και παραλαβή από κατάστημα. Και αυτό το κατάστημα διαθέτει δωρεάν παράδοση για παραγγελίες από ένα ποσό και πάνω.

Έπειτα είναι τα καταστήματα του εξωτερικού. Για αγορές μέσω ebay θα κάνω ξεχωριστό post (θέλει πολλή κουβέντα το θέμα!)

-Ένα από τα αγαπημένα μου ομολογώ είναι το κατάστημα της MUA (http://www.muastore.co.uk/) Ποιοτικά καλλυντικά σε εξαιρετικές τιμές (θα κάνω σύντομα reviews σε προϊόντα της). Το συγκεκριμένο είναι το βρετανικό κατάστημα. Μέχρι τις 4 Ιουνίου έχει προσφορά στα 3 προϊόντα το 1 δώρο (τρέξτε να προλάβετε!!!). Συμβουλή μου είναι να γραφτείτε μέσω του e-mail σας στο newsletter της MUA καθώς θα σας ενημερώνουν για όποια προσφορά και καινούριο προϊόν έχουν! Η πληρωμή είναι μέσω πιστωτικής και paypal και το κόστος αποστολής είναι 4,95 λίρες δηλαδή περίπου 6 ευρώ. Η παράδοση κάνει περίπου μιάμιση με δύο εβδομάδες να έρθει.

-Ακόμη ένα κατάστημα στο στιλ της MUA είναι το VIVO (http://www.vivocosmetics.co.uk). Ποιοτικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές και αυτά. Για την πληρωμή και το κόστος της ισχύει ότι και για την MUA.

-Άλλο ένα πολύ ωραίο κατάστημα είναι αυτό της ELF (http://eyeslipsface.co.uk) Ίδιας φιλοσοφίας με τα προηγούμενα. Το διάστημα αυτό έχει βάλει φοβερές εαρινές εκπτώσεις κι επίσης για όλα τα άλλα προϊόντα που δεν έχουν κάποια έκπτωση έχει -40% που είναι μια φοβερή προσφορά. Άν δεν έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της ELF τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να τα δοκιμάσετε!

-Ένα κατάστημα από Αμερική αυτή τη φορά από Αμερική είναι το beautyjoint (http://www.beautyjoint.com/). Πληθώρα από μάρκες καλλυντικών όπως οι jordana, milani, w7 έως τις γνωστές μας maybelline, max factor ,l'oreal (τις οποίες έχει και αρκετά φθινότερα από τα ελληνικά καταστήματα) Η πληρωμή είναι μέσω πιστωτικής και paypal. Το κόστος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με το βάρος της αποστολής.

-To east end cosmetics ( http://www.eastendcosmetics.co.uk). Πολύ καλά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Εδώ θα βρείτε και μάρκες όπως NYX , W7 , Max Factor ,Maybelline , Rimmel και Calvin Clein . Εκτός από καλλυντικά έχει και αρώματα σε χαμηλότερες και αυτά τιμές από αυτές που έχουν στα μαγαζιά.

-Τέλος άλλο ένα κατάστημα από Αμερική είναι το cherry culture (http://www.cherryculture.com) ίδιας φιλοσοφίας με το beautyjoint με λίγο πιο ακριβά μεταφορικά ( 8,95 δολάρια περίπου 6,90 ευρώ)
Σημείωση ότι στο beautyjoint πωλούνται και προϊόντα NYX και wet n' wild όπως και στο cherryculture για όσες ψάχνουν προϊόντα αυτών των εταιριών.

Αυτά είναι τα καταστήματα που είχα να σας προτείνω για online αγορές. Αν έχετε και κάποιο άλλο να μου προτείνετε ή οποιαδήποτε παρατήρηση σε σχέση με το blog μην διστάσετε να μου το πείτε στα σχόλια!

Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!

2 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση!!!!!!!Μπορεις να επισκεπτεις το blog μου και να μου πεις τη γνωμη σου??(Ειναι καινουριο).... http://greektipsandtricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω!!! Και βέβαια! Τρέχω να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή