Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Review: Avon Color Trend eyeshadow

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε?

Πρίν κανά μήνα περίπου πήρα κάποια πράγματα από την Avon και μέσα σε όλα πήρα και δύο από τις σκιές της φθηνής σειράς της της Color Trend. Αποφάσισα να πάρω δύο από τις τρείς αποχρώσεις που έβγαλε για τώρα το καλοκαίρι.

Σαν αποχρώσεις είναι πολύ όμορφες αν και να πω την αλήθεια στον κατάλογο τα χρώματα φαίνονταν αλλιώς...τέλος πάντων.

Η πρώτη διπλή σκιά, η sweet tarte περιέχει μια κίτρινη με λίγο shimmer σκιά και μια κοραλλί ματ. Στο δάχτυλο φαίνεται λες και είναι οι πιο pigmented σκιες που υπάρχουν...όταν όμως πάτε να τις βάλετε στο χέρι για να τις δείτε ή να βαφτείτε με αυτές το χρώμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο! Με primer κάτι πάει κι έρχεται αλλά και πάλι το χρώμα τους δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό.

Η δεύτερη διπλή σκιά, η candy coated περιέχει μια γαλαζομπλε και μια ροζ-φουξια σκιά με σατινέ προς ματ τελείωμα. Και αυτές καμία σχέση τι βλέπετε στο δάχτυλο ή το πινέλο σας με αυτό που θα βγει τελικά στο μάτι σας αλλά αυτές τουλάχιστον φαίνονται! Έχουν μια μέτρια απόδοση που χτίζεται και κρατάει αρκετές ώρες με primer.

Το κίτρινο βγήκε έτσι με πολύ κόπο!
Γενικά σαν ποιότητα είναι καλές, δεν θρυμματίζονται εύκολα και αντέχουν αρκετές ώρες στο μάτι χωρίς να "μαζεύουν".Επειδή τα προϊόντα της Avon μου αρέσουν πάρα πολύ σίγουρα θα ξανάδινα μια ευκαιρία στις σκιές αυτές αλλά σίγουρα σε κάποιες πιο σκούρες αποχρώσεις.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τις σκιές αυτές? Πείτε μου την γνώμη σας στα σχόλια.
Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου