Αναγνώστες

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Βαθιά γαλάζια θάλασσα-tutorial

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? 

Είπα να κάνω ένα tutorial σε μπλε τόνους. Το μακιγιάζ είναι πιο βραδινό αλλά μπορείτε να παραλείψετε κάποια βήματα όπως για παράδειγμα την σκούρα σκιά και να το μετατρέψετε σε πιο "ελαφρύ". Τα προϊόντα που σας δείχνω είναι ενδεικτικά για να δείτε τα χρώματα που χρησιμοποίησα.
Αφού πρώτα βάλουμε primer (προεραιτικά), με μια σκούρα μπλε σκιά και ένα πινέλο eyeliner βάζουμε λίγη σκιά πολύ κοντά στις κάτω βλεφαρίδες φτάνοντας λίγο πριν τη μέση και τραβώντας την γραμμή αρκετά πάνω.
Στη συνέχεια γεμίζουμε το υπόλοιπο βλέφαρο μέχρι περίπου την μέση με την ίδια σκούρα σκιά.

Έπειτα με μία πολύ ανοιχτή γαλάζια σκιά γεμίζουμε το υπόλοιπο μισό βλέφαρο.

(δεν ξέρω τι πάθανε και βγαίνουν στραβά οι φωτογραφίες)
νο52 fluo carnivalΣτη συνέχεια (προαιρετικά) στην μέση του βλεφάρου βάζουμε μια σκια σε ενδιάμεσο χρώμα. Αλλιώς κάνουμε σωστό blending με κινήσεις ζικ-ζακ στο σημείο που βρίσκονται οι δύο σκιές ετσι ώστε να μην φαίνεται μια "κάθετη διαχωριστική γραμμή" ανάμεσά τους.
Vera Valenti blue


Έπειτα για πιο έντονο εφέ βάζουμε ένα μολύβι στην εσωτερική γραμμη σε τόνους του μπλέ, ή εναλλακτικά το κλασσικό μας μαύρο αλλά προσωπικά μου αρέσει και χωρίς καθόλου μολύβι.
silky eye pencil Erre Due no 36


Τέλος βάζουμε μάσκαρα. Αν θέλετε να φαίνεται πιο έντονο χρησιμοποιήστε μια μπλε μάσκαρα όπως και εγώ στις φωτογραφίες.
Beauty Line Cosmetics
Και...για το κάτι έξτρα, μπορείτε αν έχετε να βάλετε μια πιο ανοιχτή μάσκαρα περνώντας την ίσα ίσα στις άκρες των βλεφαρίδων για ένα όμπρε εφέ ( που το ακούμε και συνέχεια τώρα τελευταία!)


Ελπίζω να σας άρεσε. Περιμένω σχόλια σας! Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου