Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Mini Haul (beauty line cosmetics,sephora,sixteen,glamorous,amy's...)

Γεια σας κορίτσια! Τι μου κάνετε? Πολλή ζέστη!

Είπα και εγώ λοιπόν για να ξεχάσω όλη αυτή την ζέστη να πάω να ψωνίσω κάποια πραγματάκια που ήθελα και όπως πάντα κατέληξα και με κάποια παραπάνω!

Πρώτη μου στάση ήταν τα Sephora. Τα Sephora έχουν μια προσφορά που στέλνεις μύνημα από vodafone κινητό σε κάποιον αριθμό (δεν θυμάμαι αν θέλετε να το βρω) και με χρέωση 1 ευρώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη μπορείτε να πάρετε δύο προϊόντα sephora ή priorities στην τιμή του ενός (πληρώνετε βέβαια το πιο ακριβό από τα δύο). Καιρό λοιπόν ήθελα να δοκιμάσω τα cream lip stains των sephora και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και μιας και κατά λάθος έστειλα δύο μυνήματα είπα να πάρω τέσσερα lip creams. Πήρα λοιπόν δύο κόκκινα (απόχρωση 01) γιατί το λάτρεψα μόλις το είδα και είπα να έχω και back up, ένα φούξια (απόχρωση 06) και ένα nude ροδακινί (απόχρωση 05).

Μετά γυρίζοντας πέρασα από ένα μαγαζάκι τύπου ό,τι πάρεις 1 ευρώ κοντά στον σταθμό της Νέας Ιωνίας, το οποίο επισκέπτομαι αρκετά συχνά. Εκεί ξέφυγα λιγάκι.
Πήρά τα εξής βερνίκια
Δύο της εταιρίας sixteen σε neon baby blue και pink χρωματάκια , άκρως καλοκαιρινά μπορώ να πω.Ένα της cheap and chic σε neon πάλι πορτοκαλί χρώμα. Ένα της Lovie σε γαλάζιο χρώμα και ένα top coat (που δεν κάνει και πολλά) της εταιρίας Dido.

Είχε επίσης προσφορά κάποια συγκεκριμένα βερνίκια της beauty line cosmetics τα τρία για 2 ευρώ, και όταν τα υπόλοιπα αυτής της εταιρίας τα έχει 1,5 ευρώ είπα να το εκμεταλλευτώ και πήρα ένα ιριδίζον πράσινο, ένα ροζ και ένα κόκκινο με glitter μέσα.

Τέλος πήρα και κάποια μηχανικά μολύβια ματιών και χειλιών από την Amy's και την Glamorous τα οποία είχαν μόνο 1 ευρώ το καθένα. Δεν έχουν βέβαια και μεγάλη ποσότητα αλλά έχουν καταπληκτικά χρώματα. Ειδικά το 118 από την Amy's μου άρεσε τόσο που το πήρα δύο φορές!

Αυτό ήταν το haulάκι μου κορίτσια. Πήρα γενικά φθηνά πραγματάκια. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα πραγματάκια? Περιμένω σχόλιά σας! 
Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου