Αναγνώστες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Tutorial σε ροζ-μωβ τόνους

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Έχετε κάνει μπόλικα μπάνια μέχρι τώρα?

Σήμερα θα σας δείξω ένα λίγο πιο ρομαντικό μακιγιάζ σε ροζ μωβ τόνους που μπορείτε όμως να το κάνετε όσο πιο έντονο και χρωματιστό μπορείτε. Για αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποίησα την παλέτα poptastic της MUA.

Αφού αποχρωματίσουμε τα μάτια μας είτε με κάποιο primer είτε με κάποια κρεμώδη σκια σε μπεζ τόνους, κάνουμε μια γραμμή με την πιο σκούρα μωβ σκια πολύ κοντά στις κάτω βλεφαρίδες τραβώντας την μέχρι λίγο πιο ψηλά.



















Στη συνέχεια γεμίζουμε με την ίδια σκιά μέχρι περίπου το μισό του κινητού βλεφάρου. Εγώ χρησιμοποίησα και τις δύο αυτές μωβ σκιές γιατί έβγαινε πιο ωραίο το αποτέλεσμα.

Έπειτα με την πιο ανοιχτή ροζ σκια γεμίζουμε το υπολοιπο βλέφαρο.

Στη συνέχεια βάζουμε μια λίγο πιο σκούρα ροζ σκια ή φούξια στην μέση του βλεφάρου και κάνουμε λίγο blending για να "ενωθούν" οι σκιες και να φαίνεται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε μόνο τις δυο προηγούμενες σκιές και να κάνετε blending. Και με τις δύο εφαρμογές το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Και στο εσωτερικό του ματιού προεραιτικά μπορείτε να βάλετε ένα χρωματιστό μολύβι, εγώ προτίμησα σε μπλε χρώμα (erre due no36)

Έπειτα μπορείτε είτε να βάλετε την κλασσική σας μαύρη μάσκαρα είτε αν θέλετε να βάλετε περισσότερο χρώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρωματιστή μάσκαρα όπως αυτή που χρησιμοποίησα εγώ, την x-traordinaire της seventeen σε fluo βιολετί χρώμα.

Τέλος εάν θέλετε να δώσετε ένα ομπρε εφε στις βλεφαρίδες σας μπορείτε με μια πιο ανοιχτή μάσκαρα να περάσετε τις άκρες των βλεφαρίδων σας. Επίσης μπορείτε εάν δεν έχετε πιο ανοιχτή μάσκαρα να βάλετε κανονικά την μαύρη σας μάσκαρα και να περάσετε με την βιολετί τις άκρες των βλεφαρίδων σας.

Αυτά από εμένα, ελπίζω να σας άρεσε το μακιγιαζ αυτό. Περιμένω σχόλιά σας. Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου