Αναγνώστες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

MUA haul #3

Ναι! Τρίτο και φαρμακερό!
Είχε βγάλει προσφορά που λέτε, με αγορές (αν δεν κάνω λάθος 20 λίρες) έδινε δώρο δύο προϊόντα της καινούριας collection αξίας 10 λιρών. Και επίσης είχε προσφορά γνωριμίας τις σκιές τα ρουζ και το bronzers της νέας collection από 4 στις 1, 65 περίπου λίρες. Ε να μην το εκμεταλλευόμουν?

Πριν από αυτά όμως πήρα δύο blushers από την κανονική σειρά (αυτά της μίας λίρας) καθώς όχι μόνο έφεραν καινούρια χρώματα αλλά καταευχαριστήθηκα τα δύο προηγούμενα που είχα πάρει. Αποφάσισα έτσι να πάρω άλλα δύο, σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα.

Στη συνέχεια είπα να φτιάξω δύο παλετίτσες. Μία με σκιές ( οι baked είναι φοβερές) καθώς έχουν υπέροχα χρώματα και ήθελα να τα δοκιμάσω καθώς οι προηγούμενες παλέτες που είχα πάρει με είχαν αφήσει πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση και την διάρκειά τους πράγμα που ισχύει και με αυτές τις σκιές. Έχουν πολύ καλή απόδοση και κρατάνε αρκετές ώρες χωρίς να μαζεύουν στις άκρες.      Αυτές που πήρα είναι όλες baked και έχουν έντονο shimmer πράγμα που τις καθιστά ιδανικές για βράδυ.

Στην επόμενη παλέτα είπα να βάλω δύο ρουζ και δύο bronzer. Και τα τέσσερα έχουν πολύ καλή απόδοση αν και τα Rome και New York γράφουν λίγο πιο αχνά. Είπα να πάρω δύο πιο έντονα και δύο πιο απαλά και πράγματι έτσι μου βγήκαν. Αυτά τα δύο που προανέφερα είναι για ένα καθημερινό απαλό μακιγιαζ ενώ τα άλλα δύο, το London και το Dubai (το οποίο γυαλίζει αρκετά και μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε σαν σκια) είναι για μια πιο βραδινή εμφάνιση.

Εδώ να πώ πως το συγκεκριμένο σχέδιο στις παλέτες είναι limited edition γι' αυτό άλλωστε τις πήρα και τις δύο ίδιες. Επίσης η κάθε σκιά/ρουζ/bronzer έρχονται σε ατομική συσκευασία με καπάκι κανονικό σαν μια οποιαδήποτε σκια, αλλά πιέζοντας τα αφαιρείτε και τα βάζετε στην παλέτα πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για ταξίδι αν θέλετε να πάρετε μόνο κάποια μαζί σας.

Τώρα στα δώρα. Το ένα ήταν ένα μανώ από την καινούρια σειρά του οποίου την απόχρωση επιλέγετε εσείς. αεγώ επέλεξα αυτήν γιατί είχα ένα παρόμοιο της essence το οποίο λάτρευα και μου είχε τελειώσει. Η συγκεκριμένη απόχρωση λέγεται mystical dragon και έχει αυτούς τους μπλε με πρασινους ιριδισμούς, το εφέ ουρά-της-γοργόνας όπως το λέω εγώ. Οσο για διάρκεια δεν ξέρω ακόμη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Και δεύτερο δώρο το plumping lip glaze στο οποίο διάλεξα την απόχρωση pretty in pink που είναι και η πιο ανοιχτή. Έχει φοβερή απόδοση στο χρώμα (έπρεπε να πάρω το φούξια...) και η μυρωδιά του είναι θεϊκή, μυρίζει σαν βουτυρο κακάο με ζάχαρη και...θελω γλυκό! Το μόνο άσχημο είναι όπως σε όλα τα λιπ γκλος αυτου του είδους ( που υπόσχονται πιο ζουμερά χείλη) ότι νιώθεις ένα ελαφρύ δυσάρεστο όμως κάψιμο. Με ένα κραγιόν από κάτω όμως δεν θα καταλάβετε τιποτα!

Αυτή ήταν η παραγγελία μου από MUA. Θέλω να πώ ότι δεν προσπαθώ ούτε να προωθήσω την συγκεκριμένη εταιρία ούτε τίποτα απλώς όταν αγοράζω από εκεί μου έρχονται μαζικά τα πράγματα και μου είναι πιο εύκολο να κάνω post σε αντίθεση με άλλες αγορές που θα πρέπει να περάσει κάποιος καιρός και να μαζευτούνε για να βγει ένα post. Αυτό το λέω γιατί θα δείτε πως έχω κάνει αρκετά hauls από αυτή την εταιρία.

Αυτά από εμένα, περιμένω σχόλιά σας! Πολλά φιλάκια και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου