Αναγνώστες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Review- Προϊόντα Golden Rose

Γειά σας κορίτσια μου! Τι κάνετε?

Πριν περίπου δύο εβδομάδες μου ήρθε ένα πακετάκι που μου έστειλε η εταιρία Golden Rose με προϊόντα για να τα δοκιμάσω. Η Golden Rose είναι ελληνική εταιρία και όλα της τα προϊόντα είναι made in EU.

 Το πακετάκι περιείχε ένα μολύβι ματιών σε γαλάζια απόχρωση, την καινούρια τους μάσκαρα wonder lash, ένα μανό της σειράς rich color σε ένα υπέροχο φούξια χρωματάκι και ένα ρουζ terracotta blush-on σε μπρονζε χρώμα. Ο λόγος που δεν έκανα νωρίτερα αυτό το post ήταν γιιατί ήθελα να δοκιμάσω πρώτα τα προϊόντα για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη και μετά να σας μιλήσω για το καθένα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα.
no 316

Καιρό τώρα ήθελα ένα γαλάζιο μολύβι πιο πολύ για το εσωτερικό των ματιών και  μπορώ να πω πως χάρηκα ιδιαίτερα όταν το είδα. Πολύ ωραίο, έντονο χρώμα που δεν χρειάζεται πολλή πίεση και προσπάθεια για να βγει (γιατί συνήθως τα ανοιχτά αυτά χρώματα γράφουν αχνά). Η μύτη του είναι λιγάκι σκληρή αλλά όχι τόσο ωστε να ερεθίζει το μάτι ή να πονάει. Η διάρκειά του είναι αρκετά καλή, γύρω στις 5 ώρες και γενικά μου άρεσε πάρα πολύ. Σίγουρα αν βρω κάπου μολύβια της Golden Rose θα αγοράσω και σε άλλα χρώματα.

Για την συγκεκριμένη μάσκαρα δεν έχω λόγια. Μόλις την δοκίμασα μπήκε κατευθείαν στα αγαπημένα μου. Έχει τρίχινο βουρτσάκι και περιέχει και προ-βιταμίνη Β5. Υπόσχεται 12 φορές περισσότερο όγκο και ότι ανασηκώνει και τις βλεφαρίδες. Δίνει εξαιρετικό όγκο στις βλεφαρίδες και χτίζοντάς την μπορείτε να πετύχετε ένα πολύ ωραίο εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων. Προσωπικά ψάχνω τέτοιου είδους μάσκαρα γιατί οι βλεφαρίδες μου δεν είναι αρκετά μακριές και δεν έχουν καθόλου φυσική καμπύλη. Σε όσες από εσάς θέλετε μια μάσκαρα για φυσικό ποτέλεσμα δεν την συστίνω. Σε όσες όμως ψάχνετε ότι ψάχνω και εγώ είναι μία πάρα πολύ καλή μάσκαρα.
no 07

Ένα πάρα πολύ ωραίο βερνίκι σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα. Έχει από αυτά τα μεγάλα πλατιά βουρτσάκια που βοηθάνε πάρα πολύ στο άπλωμα του μανό. Πλούσιο χρώμα που βγαίνει όπως φαίνεται στο μπουκαλάκι με μία μόνο στρώση. Πολύ καλή διάρκεια, στα δικά μου νύχια περίπου 5 μέρες χωρίς να ξεφλουδίσει,με ένα μέτριο top coat και καθημερινό μπάνιο σε πισίνα που το χλώριο τα καταστρέφει. Πάρα πολύ ωραία βερνίκια και σίγουρα θα τα αναζητήσω.

Τέλος το ρούζ. Επειδή έχει πάρα πολύ shimmer μέσα και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φοράω ρουζ με shimmer το χρησιμοποίησα και σαν highlighter αλλά και γενικά για να δώσω μία λάμψη στον λαιμό και στους ώμους μου. Μου άρεσε πολύ, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και αν το έβρισκα και σε κάποια απόχρωση χωρίς shimmer σίγουρα θα το δοκίμαζα.





Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σας άρεσε το post. Εσείς έχετε προϊόντα Golden Rose?
Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά και...μην ξεχνάτε να λάμπετε!

7 σχόλια:

  1. Τι ωραία πραγματάκια σου στείλανε!!^^ Έχουμε και το ίδιο βερνίκι νυχιών!! χιχι!! Να τα χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Ναι?Δεν είναι πολύ ωραίο χρώμα?

      Διαγραφή
    2. Ναι, είναι πολύ όμορφο!!^_^ Έβαψα πριν 3 ημέρες τα νύχια μου με το βερνίκι και μπορώ να πω ότι έστρωνε καλά και στέγνωσε σχετικά γρήγορα!!! Τώρα σιγά σιγά έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει στις άκρες!

      Διαγραφή
  2. πολύ όμορφα όλα! εχω δοκιμάσει και βερνίκι, και μολύβι, και μάσκαρα και σκιά και όντως όλα είναι φοβερά! σύντομα θα εμπλουτίσω την συλλογή μου... ειδικά η μάσκαρα είναι η αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για το σχόλιο σου! Πραγματικά η μασκαρα αυτή είναι φοβερή!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο post!!Αυτό το ρουζ θα γίνει σίγουρα δικό μου!! :) Έχω και εγώ ένα blog και θα ήταν μεγάλη μου χαρά αν ήθελες να το επισκεφτείς και γιατί όχι να ακολουθήσουμε και η μία την άλλη!!
    http://thebeautyybible.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή